Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 ardei gras rosu mare
50 g couscous
100 ml supa
1 ceapa mica verde
1 rosie potrivita
sare
putin cascaval ras
Mod de Preparare: fierbem supa, adaugam couscous-ul amestecam putin si acoperim. Lasam sa se umfle timp de 5 minute. Intre timp tocam ceapa si rosia cubulete. Le adaugam peste couscous, amestecam si potrivim de sare. Ardeiului ii taiem un capac deasupra si ii scoatem cotorul. Il ungem cu putin ulei de masline. Il umplem cu compozitia de mai sus. Pe deasupra punem cascaval ras. La cuptorul preincalzit la 180 grade C, pana se topeste cascavalul, capata o crusta frumoasa si ardeiul se inmoaie.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.