Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 dovlecei
2 oua
150-180 g faina
75 g zahar
esenta de vanilie
coaja a 1/2 de lamaie
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
1 praf sare
Mod de preparare: Curata dovleceii, taie-i pe lungime si scobeste semintele. Da pulpa ramasa pe razatoarea mare, pune-o intr-o strecuratoare si presara sare deasupra. Lasa dovleceii deoparte pentru 30 de minute, apoi stoarce-i cat mai bine de apa lasata. Bate ouale cu zaharul, bicarbonatul si mirodeniile. Incorporeaza compozitia cu oua in cea de dovlecei, apoi adauga faina treptat, pana ce consistenta aluatului este groasa, ca de gogosi facute cu lingura. Incinge ulei intr-o tigaie si formeaza gogoselele cu o lingura. Scoate gogosile de dovlecei cand se rumenesc uniform, dupa 1-2 minute maxim.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.