Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
600 g piept de pui dezosat
100 ml vin alb
200 ml apa
2 linguri sos soia
1 lingurita boia dulce
1 ardei iute rosu
1/2 lingurita rozmarin tocat
1 frunza dafin
2 catei usturoi (optional)
Mod de preparare: Intr-un vas amestecam apa, vinul si sosul soia, adaugam in lichid condimentele si dafinul. In aceasta marinada asezam pieptul de pui si il tinem la rece cateva ore, ca sa nu stau sa numar timpul ramas, eu l-am tinut peste noapte in frigider. Dupa acest timp, pieptul de pui il scoatem din marinada, il rulam cat mai strans si il legam cu sfoara alimentara sau ata. Asezam pieptul de pui intr-o tavita pe masura, pe care o acoperim cu folie de aluminiu. Introducem tavita la cuptor pentru 30 de minute, apoi inlaturam folia de pe tavita si mai lasam la cuptor 30 de minute. Dupa ce s-a copt, scoatem tavita din cuptor si lasam 15 minute, sa se raceasca carnea, apoi inlaturam ata din jurul pieptului cu atentie si putem felia.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.