Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
castraveţi de vară
flori de mărar
crenguţe de vişin
usturoi (2 căţei mari la un borcan de 800 gr)
sare
Mod de preparare: Se culeg castavetii din grădină sau se cumpără, important este să fie cât mai proaspeţi, se spală şi se taie în funcţie de borcan. În cazul în care puneţi în borcane mai mari sau alte recipiente, iar castraveţii pot intra întregi, îi crestăm doar la capete. Usturoiul se curată şi se taie în două. Punem pe fundul borcanului o crenguţa de vişin făcută rotocol, apoi punem castraveţii şi usturoiul şi floarea de mărar. Deasupra se mai pun două crenguţe de vişin în cruce, pentru a ţine castraveţii în saramură. Saramură se prepară punând 1 lingură de sare la 1 litru de apă rece. Borcanele se umplu cu saramură, însă mai păstrăm o cantitate din saramură, deoarece după câteva ore, apă intră în castraveţi şi nivelul ei scade în borcane. Din această cauza ea trebuie completată. Borcanele cu castraveţi se acoperă cu un tifon sau un prosop şi se lasă la fermentat la căldură, câteva zile.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.