Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 oua
100 g zahar
100 ml ulei
100 ml lapte
300 g faina
1 praf de copt
esenta de vanilie
esenta de rom
o mana alune de padure
stafide
cacao
Mod de Preparare: Separam albucurile de galbenusuri, mixam albusurile cu un praf de sare, dupa care mixam separat galbenusurile cu zaharul si uleiul pana se formeaza o compozitia ca maioneza. Amestecam albusurile cu crema de galbenusuri, dupa care ad augam laptele, faina, praful de copt, esenta de vanilie si omogenizam bine compozitia. Ungem forma de copt cu ulei si o tapetam cu faina, apoi turnam compozitia in ea, oprind 2 linguri pentru a o amesteca cu cacaoa si o vom pune deasupra, iar cu o furculita imprastiem prin miscari circulare prin toata tava. Deasupra vom pune stafidele si alunele si dam la cuptor app. 20 de minute la foc mic. Dupa ce s-a racit o scoatem din forma si presaram zahar pudra.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.