Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
pt baltul de bezea:
4 albusuri
1 pahar de zahar
1 lingurita amidon
1 lingurita otet
un praf de sare
esenta de vanilie
pt crema:
glazura de ciocolata
un plic budinca cu gust de frisca
500 ml lapte
un cub de unt
esenta de lamaie
bomboane de pus deaupra
Mod de Preparare: Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Cand spuma incepe sa se intareasca se adauga zaharul si esenta de vanilie si mixam pana obtinem o spuma tare si lucioasa, la sfarsit punem amidonul stins in otet. In tava tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia si se da la cuptor la foc foarte mic cu usa cuptorului intredeschisa, pentru a se intari si a se usca incet. Pentru ca bezeaua sa iasa bine aceasta trebuie uscata, nu coapta. Dupa ce am scos bezeaua din cuptor o lasam sa se racoreasca si o glazuram cu ciocolata topita sau cu ciocolata topita in lapte si unt. Pregatim budinca conform instructiunilor de pe pachet, iar la sfarsit adaugam untul. O lasam la racit, dupa care o turnam peste bezeaua glazurata. Deasupra ornam cu boamboane, fiecare dupa preferinta.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.