Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
1 vanata
o ceapa
cateva ciuperci
dovlecel
cativa catei de usturoi
o rosie
cascaval
verdeata
sare
piper
boia
Mod de Preparare: Vinetele se spala si se se pun la fiert. Se taie in doua pe lungime si scobim miezul pe care il lasam intr-o sita la scurs. Se stoarce bine apoi se toaca marunt. Ceapa o tocam marunt, dovlecelul il taiem cubulete, ciupercile si rosia la fel. Punem ceapa la calit, apoi punem restul legumelor, condimentam cu sare si piper si le lasam sa se inabuseasca bine. Punem vinetele scobite intr-un vas termorezistent, le ungem cu putin ulei apoi punem umplutura de legume si dam la cuptor cca. 40 de minute. Cand sunt gata punem felii de cascaval deasupra si le mai lasam pana se topeste cascavalul, asezonam cu verdeata. Daca nu mai punem cascavalul se poate servi in zilele de post.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.