Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
Blat:
2 oua,
6 linguri zahar pudra,
6 linguri ulei,
1 lingurita amoniac,
6 linguri lapte,
un praf de sare,
3 linguri cacao,
faina cat cuprinde
500 g frisca,
esenta rom,
6 linguri zahar pudra.
Mod de Preparare: Cernem faina impreuna cu cacaua intr-un castron. Batem spuma cele 2 oua cu zaharul si sarea. Adaugam uleiul, laptele si amoniacul. Se amesteca ingredientele lichide cu cele solide. Se framanta bine pana la omogenizare, aluatul trebuie sa fie tare. Se imparte aluatul in trei si se intind foi care se coc pe spatele unei tavi de aragaz. Pe tava se va presara faina, iar foile se vor intepa din loc in loc cu o furculita sa nu faca basici. Se coc la 160 grade pentru 10 minute. Se vor lasa sa se raceasca. Intre timp batem frisca cu zaharul pudra si esenta de rom. Umplem foile cu frisca. Se dau la rece pana a doua zi cand se vor taia in romburi. Se servesc pudrate cu zahar.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.