Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
Strat de eugenii:
180 g eugenii cu crema de ciocolata și rom.
Sirop:
200 ml apa,
1 lingura zahar,
1 esență de vanilie.
Crema:
1 plic crema pentru prăjituri cu ciocolată,
trufe și rom,
150 g zahar,
1 plic gelatina,
300 ml apa.
Glazura:
90 g ciocolată cu lapte,
4 linguri ulei
Mod de Preparare: Amestecam apa cu zaharul și esența pana se topește zaharul. Hidratam gelatina. Amestecam apa cu zaharul și plicul de crema si mixam apoi adaugam gelatina topita. In tava de cozonac tapetata cu folie de plastic punem un strat de eugenii bine insiropate, crema si eugenii insiropate. Tragem marginile foliei si dam la rece 2 ore. Amestecam ciocolata cu uleiul si o topim. Cand prăjitura e gata o răsturnam pe platou si o glazuram in totalitate cu ciocolată. O mai lasam la rece pana se intareste ciocolata.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.