Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
2 linguri cu unt
4 oua,
2 linguri cu smantana,
2 linguri cu branza rasa,
sare,
piper.
Mod de Preparare: Se bat bine albusurile pana obtinem o spuma tare. Se unge o forma termorezistenta cu unt si se pun albusurile. Presaram branza rasa si asezam galbenusurile din loc in loc. Mai presaram pe fiecare galbenus cate putina branza rasa si imprastiem smantana peste albusuri. Se presara sare si pipe si se da la cuptor pana se intareste albusul (~ 15 minute). Cuptorul trebuie incalzit in prealabil. Servim imediat ce se scot din cuptor.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.