Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Blat:
5 gălbenușuri,
5 linguri zahar,
5 linguri făină,
1 plic praf de copt,
1 plic zahar cu scortisoara,
4 linguri
apa,
sare.
Strat de mere:
750 g mere razuite,
150 g zahar,
scorțișoară.
Bezea:
5 albușuri,
7 linguri zahar,
sare.
Mod de Preparare: Batem gălbenușurile cu sare și zahar apoi adaugam apa , zaharul cu scortisoara, praful de copt și faina. Punem compoziția în tava tapetata cu hârtie de copt și o coacem 30 de minute la 180 grade. Amestecam merele cu zaharul și scorțișoară. Cand blatul e copt, scoatem hartia si il punem in tava, iar deasupra punem merele. Batem albușurile cu sare și zahar pana obtinem bezeaua. O punem peste mere si mai coacem 30 de minute la 180 grade.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.