Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
2 oua
100 g zahar
1 pahar apa
1 pahar faina
1 praf de copt
cacao
persici
mere
esenta de vanilie
ciocolata alba
nuca de cocos
Mod de Preparare Batem albusurile spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem faina, praful de copt si esenta, mixam pana se omogenizeaza compozitia. Tapetam forma de copt cu hartie sau faina si pe fundul ei punem felii de mere si piersici. Oprim din copozitia rezultata 2 linguri pe care le amestecam cu o lingura de cacao. Turnam peste piersici si mere compozitia rezultata, apoi cea de cacao, iar cu ajutorul unei furculite imprastiem prin toata tava si dam la cuptor cateva minute. Intre timp taiem mere sipiersici cubulete. Scoatem tava din cupotr si punem merele si piersicile cubulete si mai dam cam 225 de minute la cuptor. Dupa ce s-a racit rasturnam blatul, unem ciocolata alba rasa deasupra si nuca de cocos.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.