Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g. creier porc/vita
1 ceapa
cateva boabe de piper
sare
1 - 2 morcovi
1 foaie de dafin
apa pentru fiert
ulei pentru prajit
faina, pesmet pentru tavalit
oua, vreo 2
Mod de Preparare: Deci, treaba sta cam asa: se spala in mai multe ape creierul; se lasa in apa rece pentru cca. 10-15 minute, dupa care se curata de firisoarele rosii si eventualele membrane. Se fierbe in apa cu sare (nu multa), ceapa, morcov, boabe de piper si dafin. La foc mic. Dupa ce s-a racit, se da prin faina (fiecare bucata), ou batut si pesmet. Se prajeste in ulei incins .Se scot bucatile pe un platou si se presara cu verdeata tocata. Creierul pane se mananca fierbinte cu salata de rosii...sau cu ce va pica bine.
11.09.2017 la 15:37
aceasta trufanda nu se poate pregati in romania caci creierele au plecat in alte parti
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.