Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 piept de pui
2 gălbenușuri
1 lingură muștar
150 g pesmet
2-3 linguri ulei
2 dovlecei
100 g parmezan
sare, piper, ierburi uscate (busuioc, măghiran, oregano, cimbru, rozmarin și pătrunjel)
fulgi de chilli
Mod de Preparare: Dovleceii se spală, se taie bastonașe lungi, se sărează și se lasă să transpire pe prosop de hârtie. Cât asudă dovleceii spălăm pieptul de pui, apoi îl porționăm în fâșiuțe subțiri. Pregătim o maioneză din cele 2 gălbenușuri, muștar și ulei. Condimentăm bucățelele de pui cu sare și piper apoi le adăugăm în castronelul cu maioneză amestecând foarte bine. Tăvălim fâșiile de pui prin pesmet. Revenim la dovlecei: stropim cu puțin ulei de măsline, presărăm ierburile și fulgii de chilli, apoi parmezanul. Într-o tavă așezăm fâșiile de pui, în altă tavă pe cele de dovlecel (eu am folosit două tăvițe înguste, dar se pot pune împreună în aceeași tavă rezultatul fiind același). Dăm totul la cuptor pentru 25-30 de minute la foc mediu.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.