Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
10 feliute bacon
2 fire de usturoi verde
2 fire de ceapa verde
10 ciuperci potrivite
1 lingura amestec legume uscate
1 cutie mica smantana dulce (200ml)
300- 400 g paste
fulgi de ardei iute
patrunjel patrunjel
sare, piper si boia
Mod de Preparare: Intr-un vas punem apa la fiert cu un praf de sare. Cand incepe sa clocoteasca adaugam pastele si le fierbem "al dente" (pastele trebuie sa fie fierte, dar sa sa ramana putin tari). Intre timp pregatim sosul: tocam marunt ceapa si usturoiul, pe care le calim 1 minut in 2 linguri de ulei. Imediat adaugam baconul taiat bucatele mici si amestecam continuu. Condimentam cu legume uscate si adaugam ciuperciile taiate feliute. Lasam amestecul sa se inabuseasca timp de 10 minute, apoi adaugam smantana dulce. Condimentam cu sare, piper si boia si lasam pana se intrepatrund aromele. Adaugam pastele peste sos si mai lasam fix 3 minute. Pastele cu bacon si ciuperci se presara cu parmezan si patrunjel proaspat tocat.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.