Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
200 g margarina
100 g zahar pudra
3 linguri seminte mac
2 linguri de miere
o mana de nuci
250 ml apa minerala
1/2 plic praf de copt
150 g faina alba
200 g faina integrala
1 plic zahar vanilat
1 praf de sare
1 plic glazura ciocolata
1 plic glazura caramel
Mod de Preparare: Intr-un vas punem margarima la temperatura camerei (obligatoriu), zaharul pudra, un praf de sare si un plic de zahar vanilat, mixam bine pana obtinem o crema omogena, apoi adaugam treptat apa minerala, faina amestecata cu praful de copt, nucile tocate sau pisate si macul. Amestecam usor cu o lingura de lemn. Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia obtinuta. Introducem tava in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30-40 de minute. Verificam cu o scobitoare daca prajitura noastra este gata. Scoatem tava din cuptor si o dam deoparte, timp in care pregatim cele doua glazuri (conform intructiunilor de pe ambalaj). Cand prajitura s-a racorit putem sa o glazuram. folosit doua glazuri diferite ca si culoare si jucat putin alternand culorile. Taiem in patratele, romburi sau orice alta forma dorim si putem sa trecem la atac. Dupa cum puteti observa din imagini, prajiturica nu este pufoasa, insa este absolut delicioasa. Se pastreaza la frigider, acopetita cu folie alimentara.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.