Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g carne de vitel
2 morcovi
1 ardei gras verde
300 g ardei capia/gras
3 linguri bulion/1 cana suc de rosii
1 lingura amidon/ faina
2 foi de dafin
lingurita praf de chimen
sare, piper si boia
patrunjel proaspat
Mod de Preparare: Taiem carnea de vitel in bucatele mici si o punem la fiert intr-un vas cu apa timp de aproximativ 15 minute. Intre timp calim ceapa, cand devine aurie adaugam morcovul si ardei verde. Adaugam carnea de vitel si ardeiul copt. Condimentam cu sare, piper si boia, adaugam si 400 ml apa si lasam sa fiarba. Cand carnea a fiert adaugam bulionul sau sosul de rosii, dar si praful de chimen si foile de dafin (la final acestea vor fi indepartate). Lasam tocanita sa mai fiarba aproximativ 20 de minute si optional putem face sosul mai consistent, adaugand o lingura de faina/amidon dizolvat/a in putina apa rece. La final adaugam patrunjel proaspat.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.