Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
2 bucati ceafa de porc
ulei de masline
1 catel de usturoi
frunzulite de rozmarin
1 pahar de vin alb
sare, piper, boia
salata de rosii si ardei
Mod de Preparare: Condimentam bucatile de ceafa de porc cu sare, piper si boia. Le punem intr-un vas uns cu ulei de masline, in care adaugam ace de rozmarin si catei de usturoi zobiti (si necuratati de coaja). Turnam paharul de vin alb si dam la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Avem grija sa intoarcem friptura pe cealalta parte pe la jumatatea timpului. Servim cu salata de rosii si ardei.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.