Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
400-500 g pulpa porc
o legatura de morcovi
2 cepe
200 g smantana
2 oua intregi (mai mici) sau unul mare
2 linguri tarhon in otet
otet
sare, piper, vegeta de casa
Mod de Preparare: Spalati carnea si taiati-o cubulete mici, puneti carnea in apa rece cu o lingurita de sare si lasat-o sa fiarba, spumand mereu, pana carnea este moale si apa clara. Separat, curatati legumele si dati pe razatoare, apoi caliti 10 minute in ulei de masline. Morcovii caliti asa au dat o culoare frumoasa ciorbitei. Dupa ce caliti morcovii, adaugati carnea scursa, si adaugati apa fierbinte, si lasati sa fiarba acoperit, pana carnea este fiarta. Adaugati sare, piper, vegeta, otet dupa gust si stingeti focul. lasati ciorba sa se ohihneasca 15 minute. In timpul asta, bateti ouale intregi cu smantana (25 % grasime) si adaugati tarhonul maruntit. Cand ciorba s-a odihnit destul, am dres-o, turnand peste ea amestecul de oua si smantana, peste care am turnat aprox 3oo ml ciorba fierbinte.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.