Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
piept de pui, feliat ca pt snitele
crema de branza cu verdeturi
faina, oua, pesmet pt crusta
sare, piper
ulei de palmier pt prajit
Pt garnitura:
cartofi, unt, lapte - pt cartofi piure
morcovi, 2 linguri unt, 2 linguri zahar brun, piper alb, o foaie dafin - pt morcovi sote
Mod de Preparare: Batut pieptul de pui cu ciocanul, in folie, apoi condimentat, intins crema de branza, si am rulat. Incercat 2 variante, cel mai ok e procedura care se aplica si la sarmale. Lasat rulourile la rece - asta nu e obligatoriu, apoi dat prin faina, ou, pesmet si prajit in ulei de palmier, la foc mic, sa se patrunda. Piure de cartofi stie toata lumea sa faca, pentru morcovii sote: topit untul, caramelizat zaharul brun, apoi adaugat morcovii rasi pe mandolina, foaia de dafin, condimentat, si picurat apa din cand in cand, pana s-au muiat de aproape au mers bine alaturi de varza rosie murata.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.