Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
pulpele superioare + inferioare + pieptul de la un pui
o ceapa mare + una mica
4 linguri pline vf cu smantana
o lingura faina
100 ml lapte rece
boia
sare
patrunjel proaspat
Mod de Preparare: Carnea se praeste intr-o lingura de unt si una de ulei, pana se albeste putin, apoi o scoateti si o pastrati la cald. Mai adaugati o lingura de ulei, si prajiti ceapa, peste care presarati boia, nu foarte multa. Cand ceapa s-a muiat, adaugati carnea, apa si lasati sa fiarba cu capac, dar fara sa fie acoperita total cratita. Intre timp am pregatit sosul, amestecati smantana, faina si laptele si omogenizati bine-bine. Cand sosuletul a scazut, si carnea incepea sa se desprinda de pe os, tras cratita de pe foc si adaugat ingroseala. mai lasat sa dea cateva clocote, si stins focul.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.