Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
aprox 800 g pulpa de porc
aprox 800 g cartofi rosii
o ceapa
ulei
amestec de condimente
Mod de Preparare: Taiem cartofii cubulete si ii lasam in apa rece, cat timp vom pregati carnea. Cu cat stau mai mult in apa, cu atat va iesi mai mult amidon din ei, si astfel in timpul prajirii se va forma mai putin acrilamida. Deci e bine, macar 2 ore sa stea cartofii in apa inainte de a-i praji. Taiem carnea cubulete, si ceapa marunt. Incingem ulei intr-o tigaie adanca, calim ceapa pana devine aurie, apoi adaugam carnea, condimentele si 2 polonice de apa/supa si lasam acoperit, la foc potrivit, pana cand carnea devine foarte frageda. Daca mai e nevoie, adaugam apa. La final, cand apa a scazut, mai prajim nitel bucatelele de carne. Cartofii se prajesc separat in friteuza, apoi turnati peste carnita din tigaie, lasati sa se imprieteneasca si servit alaturi de gogonele si conopida murate. Un deliciu destul de pacatos pt silueta.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.