Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
carne tocata amestec
ou
ceapa
usturoi
verdeata
sare si piper
faina si ulei pentru prajit
Pentru sos:
rosii in bulion
o ceapa
2 catei usturoi
o lingurita zahar
sare si piper
foi dafin
ulei
Mod de Preparare: Ceapa si verdeata se toaca, usturoiul se piseaza. Carnea se amesteca cu toate ingredientele, se potriveste de sare si piper. Cu mana umeda se formeaza chiftelele, se dau prin faina si se prajesc in ulei. Ceapa si usturoiul tocate marunt se calesc in putin ulei, se adauga rosiile in bulion si se subtiaza cu putina apa. Se adauga zaharul, foaia de dafin, se potriveste de sare si piper. Se adauga chiftelele-sa fie cuprinse de sos si se fierbe pana se ingroasa sosul.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.