Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 ml lapte caldut
5 oua
150 gr zahar
5 linguri de faina
3 linguri de apa
1 plic de zahar vanilinat
50 gr unt
100 gr ciocolata neagra
Un praf de sare
Se orneaza cu cacao (si ciocolata alba rasa)
Multa incredere in inteligenta ingredientelor de a se separa asa cum trebuie
Mod de Preparare: Topim untul impreuna cu ciocolata in cuptorul cu microunde. Frecam galbenusurile cu zaharul si adaugam amestecul de ciocolata si unt, apoi apa, faina cernuta, zaharul vanilinat si laptele caldut. Batem albusurile cu un praf de sare pana ajuns spuma tare si incorporam in compozitia ciocolatie cu miscari usoare. Va rezulta o compozitie destul de lichida. Ungem bine cu unt, un vas de jena si pudram cu faina, punem compozitia rezultata si introducem in cuptorul incalzit la o temperatura de 150 grade pentru o ora, pana se rumeneste putin. Dupa coacere se lasa sa se raceasca si apoi se pune in frigider pentru cateva ore. Se pudreaza cu cacao si se rade ciocolata alba pentru contrast.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.