Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
5oo gr carne de vitel fara os
4 linguri ulei de masline
2 rosii
2 ardei grasi
100 gr masline negre fara samburi
50 ml vin rosu
2 catei de usturoi
cate o linguurita de cimbru, tarhon, marar
1 ceasca de bulion sau pasta de rosii
sare, piper
Mod de Preparare: Incingeti uleiul sau untura intr-o tigaie adanca, puneti carnea taiata feliute foarte subtiri si o prajiti pana se rumeneste usor. Adaugati usturoiul pisat, vinul si fierbeti inabusit timp de 2 minute. Adaugati rosiile taiate marunt (eu le dau pe razatoare), ardeiul taiat felii subtiri si ierburile aromatice. Dupa cateva minute adaugati si bulionul. Fierbeti pana se fragezeste carnea si se inmoaie ardeii. Adaugati maslinele tocate marunt, puneti sare si piper dupa gustsi mai dati totul in cateva clocote. Friptura o puteti servi cu paste fainoase, la alegere. Pastele le fierbeti dupa instructiunile de pe pachet, le scurgeti, treceti pe sub un jet de apa rece si le amestecati cu sosul si carnea pregatite.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.