Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
pt aluat de tarta:
250 g faina
100 g margarina sau untura
120 g zahar
1 ou
un praf de sare, cat luati cu 3 degete
1 plic zahar vanilat
1 plic praf de copt
200 g zahar
50 ml apa
50 g margarina
scortisoara
1 plic zahar vanilat
1 praf de sare
Mod de Preparare: Se pune faina cu grasimea intr-un vas si se freaca usor, se adauga si celelalte ingrediente si se framanta un aluat. Nu framantati prea mult, din cauza calduri mainilor aluatul se inmoaie si va pacaleste sa-i mai dati faina. Dam aluatul la rece timp de 30 de minute. Se pun toate pe foc pana se topeste zaharul, se lasa deoparte. Se opreste1/4 din aluat pt gratar, restul se intinde in forma de cerc pe masa presarata cu faina si tapeaza cu el tava de tarta folosit pe cea cu inel. Se curata 3-4 mere de coaja si se taie felii subtiri care se rasfira pe tarta, se pune deasupra gratarul.
Siropul rece se toarna peste tarta si se introduce in cuptorul incins bine.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.