Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
120 g ciocolata
100 g unt
3/4 cana zahar
1 plic zahar vanilat
2 linguri cappuccino
2 oua
1/2 cana faina
1/2 cana nuca macinata
1/2 plic praf de copt
o priza sare
125 g mascarpone
120 g unt moale
3/4 cana zahar pudra
1 plic zahar vanilat
1/2 lingurita scortisoara.
100 g ciocolata
2 linguri unt
1/4 cana frisca lichida
2 linguri cappuccino
Mod de Preparare:
Pt blat: se topeste la foc mic ciocolata cu untul, punem si cappuccino, zaharul, vanilia, amestecam pana se omogenizeaza, oprim focul silasam la racit. Ouale se mixeaza, se toarna usor ciocolata amestecand continuu. punem si faina, nucile, sarea si praful de copt amestecand usor. Se pune aluatul in tava si se baga la cuptor pt 25 minute.
Pt crema: mixam mascarpone cu untul si zaharul pudra si vanilia.
Pt glazura: topim ciocolata cu untul si frisca, zaharul si cappuccino. intindem crema pe blat si dam la rece 1 ora apoi turnam glazura.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.