Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 de grame de ciuperci,
500 de ml de suc de rosii,
o cana cu apa,
o legatura de verdeata (patrunjel proaspat),
o mana de spaghete
sare,
cimbru,
o ceasca cu ulei.
Mod de Preparare: Se spala ciupercile (champignon), se curata de coaja, se inlatuta cu un cutit piciorusele. Se sareaza ciupercile si piciorusele. Se presara cimbru. Ciupercile se adauga intr-o tava termorezistenta, se adauga sucul de rosii, uleiul. Se baga in cuptor, unde vor sta 30 de minute. Intre timp se fierb al dente pastele, se scurg de apa. Dupa cele 30 de minute, se adauga peste ciuperci pastele, se mai poate sara, se mai poate adauga cimbru, in functie de gustul fiecaruia. Inainte de servire, se preara frunzulite de veredata, eu am ales patrunjel. Si se poate servi.
17.03.2020 la 22:09
cred ca reteta este incompleta , asa cum arata ,sigur are si oua in conpozitie daca nu si smintima de gatit; doresc sa-mi raspundeti , daca ma insel sau ptr ca imi place reteta asa cum arata in poza dvs., multumesc.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.