Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300 gr file de somon
1 ou
2 catei usturoi
1 lingura sos soia
1 lingura pesmet
2 linguri ulei de masline
cateva fire ceapa verde
cateva fire patrunjel verde
sare, piper
Mod de preparare: Mai intai desfacem pielea de pe file daca aceasta exista apoi taiem fileul in bucati mai mici si le punem in vasul robotului de bucatarie. Pornim robotul si maruntim carnea de somon. Nu il mixam mult fiindca se va face pasta. Adaugam oul, usturoiul pisat, sarea, piperul, sosul de soia, ceapa si patrunjelul tocate marunt. Sare nu puneti foarte multa fiindca si sosul de soia este sarat. Amestecam pana obtinem o compozitie omogena. Cu mainile unse cu putin ulei de masline modelam chiftelutele si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Nu le faceti foarte mari fiindca vor ramane crude la mijloc. Turnam pe fiecare chifteluta un strop de ulei de masline. Coacem chiftelutele de somon la 160 grade folosind functia de ventilatie pentru 30 minute.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.