Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
400 gr carne de vita, tocata
1/3 cana branza Cheddar rasa
1/2 cana sos barbeque
1 pachet aluat de placinta sau aluat foetaj
2 linguri ceapa tocata foarte marunt
piper
sare
Mod de preparare: Preincalzeste cuptorul la 180oC. Unge cu unt sau ulei o tava pentru briose. Intr-o tigaie incapatoare pune carnea de vita si gateste-o pana devine maronie. Adauga ceapa si sosul barbeque si mai las-o cateva minute pe foc. Asezoneaza totul cu sare si piper, dupa gust. Tapeteaza cu aluat fiecare forma de briose si adauga o lingurita din compozitia de carne in fiecare briosa. Adauga tava la cuptor pentru 12 minute. Presara apoi branza Cheddar peste briose si adauga totul la cuptor pentru inca 3 minute, sau pana cand aluatul este copt. Scoate tava din cuptor si lasa briosele sa se "odihneasca" timp de 5 minute. Scoate-le apoi pe un platou si serveste-le imediat. Le poti servi atat ca aperitiv daca ai musafiri, cat si ca fel principal.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.