Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
1 kg muschi porc
1 litru vin alb
2-3 linguri ulei
1 capatana usturoi
foi dafin, piper
rozmarin, oregano
condimente pentru gratar
Mod de Preparare: Se taie muschiul de porc in felii de grosimea unui deget. Se freaca bine carnea cu amestecul de condimente si se da la frigider 1-2 ore ca sa se amestece aromele. Se unge fundul unei tavi cu ulei apoi se aseaza bucatile de muschi si se pun deasupra foile de dafin. Se adauga vinul si se da la cuptor la foc mic circa o ora. Cand scade vinul si friptura este suficient de bine facuta se scoate din cuptor si se poate servi cu diverse garnituri.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.