Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru aluat
400 g făină
3 ouă
100 g unt
25 g zahăr
200 ml lapte
20 g drojdi
coaja rasă de la 1 lămâie
1 pliculeţ zahăr vanilat
Pentru umplutură
4 mere
2-3 linguri zahăr
1 praf scorţişoară
3 linguri pesmet
Pentru firimituri
150 g făină
75 g zahăr
100 g unt
Mod de Preparare: Faci o maia dintr-un sfert din cantitatea de lapte, drojdie, din 50 g de făină şi o laşi la dospit. Într-un vas, amesteci restul de lapte cu ouăle, zahărul şi coaja rasă de lămâie. Încălzeşti puţin compoziţia, apoi adaugi maiaua. Pui făină, puţin câte puţin, şi omogenizezi până obţii un aluat tare. Adaugi peste aluat untul topit şi zahărul vanilat, frămânţi bine, apoi îl laşi să crească 40 de minute. Cureţi merele și le tai felii. Amesteci feliuțele de mere cu zahărul, scorţişoara și pesmetul. Le aşezi în tavă, peste aluatul întins. Amesteci într-un bol ingredientele pentru firimituri şi le presari peste prăjitură. O dai la cuptor 45 de minute şi o serveşti după ce s-a răcit.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.