Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1,5 kg varza murata sau 2,5 kg varza dulce
7 ciocanele (pulpe inferioare)
1 cana de orez
200 ml suc de rosii (sau pasta de tomate diluata)
50 ml de ulei
cimbru
piper
ceva sare, daca mai este necesar
Mod de Preparare: Varza am lasat-o decuseara intr-un vas cu apa ptr dezacrire/desarare (daca aveti varza dulce, doar o curatati si o spalati). Am scurs foarte bine varza si-am taiat-o fideluta, am condimentat-o cu piper si-am aromatizat-o cu cimbru din belsug; am omogenizat bine totul, am adaugat orezul spalat, si sucul de rosii. Am lasat totul sa se imprieteneasca si am luat pulpele la spalat si curatat si le-am condimentat cu piper, ceva concentrat se legume si un pic de boia dulce. Intr-o tava destul de incapatoare am turnat uleiul, am asezat amestecul de varza cu orez, in care am „ingropat" copanelele si-am dat la cuptor ptr... 3 (trei) ore, la doar 170 de grade; nu, n-a fost prea mult timp, tava fiind neacoperita. Pofta buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.