Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
6 bucăți dovlecei
1 legatură mărar
3 ouă
5 linguri făină
sare, piper
4 roșii
200 g smântână
4 căței usturoi
4 roșii cherry
Mod de preparare: Dați dovleceii prin răzătoare, apoi puneți-i într-o strecurătoare, asezonați-i cu sare. Lăsați-i timp de 30 de minute să se scurgă zeama din ei. Într-un bol amestecați smântâna cu usturoiul pisat. Stoarceți bine toată zeama din dovlecei și amestecați-i cu mărarul tăiat mărunt, piperul și ouăle. Apoi treptat încorporați făina și amestecați bine compoziția. Într-o tigaie cu ulei încins puneți 3-4 linguri din compoziția pregătită mai devreme și cu ajutorul unei spatule nivelați-o și rumeniți-o pe ambele părți. Ungeți prima turtă din dovlecei cu sosul de smântână, apoi adăugați feliile de roșii pe toată suprafața. Astfel repetați procedura cu toate straturile. Într-un final ungeți suprafața cu sosul de smântână, puneți în mijloc jumătăți de roșii cherry și presărați mărarul tăiat mărunt.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.