Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Este o plăcintă sărată cu un blat ușor, pe bază de cartofi fierți. Blatul se prepară astfel:
3 cartofi se fierb în coajă, se răcesc și se decojesc, apoi se zdrobesc cu furculița, se amestecă cu 2 ouă crude bătute bine, 5 linguri de făină (adică 100 de grame) și un praf de sare. Aluatul se întinde pe fundul unei tăvi mai mici (20×25 cm), unsă cu ulei de măsline și presărată cu pesmet și se dă la cuptor la foc mic aproximativ 30 de minute.
Crema de brânză se prepară la rece:
400 grame de brânză de vaci se amestecă cu 125 grame de iaurt cu 10% grăsime, 1 linguriță de muștar boabe, 1 linguriță de hrean ras, puțin sos picant, 50 de grame de cașcaval ras și puțină boia dulce. Când aluatul este gata, se scoate din cuptor și se unge deasupra cu cremă de brânză. Se poate servi atât cald, cât și rece.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.