Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g piept de pui,
1 borcan sfecla rosie,
maioneza, sare, piper
Mod de preparare: Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare si se taie cubulete dupa ce s-a racit. Sfecla rosie se scurge bine se zeama si se taie si ea tot cubulete. Se amesteca pieptul de pui cu sfecla rosie, se adauga maioneza, se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine. Se serveste rece.
Optional se mai poate pune:
Varianta a: 2 morcovi fierti, taiati cubulete si o ceasca de mazare de la conserva
Varianta b: ceapa verde taiata marunt
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.