Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
Pentru aluat:
300 g faina
1 ou
120 g unt
1 lingurita sare
3-4 linguri apa rece
Pentru umplutura:
500 g ciuperci
1 ceapa rosie
250 g branza feta
3 oua
sare, piper, marar verde
80 g cascaval
Mod de Preparare: Se amesteca toate si rezulta o bila elastica de aluat, care se pune in frigider pentru o ora. Cateva feliute de ardei mai mult pentru decor Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei de masline. Se adauga ciupercile taiate cubulete si se calesc si ele pana scade toata apa lasata de ciuperci. Se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei si marar verde. Separat se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile si branza feta rasa. Se amesteca aceasta compozitie cu ciupercile. Aluatul de tarta se intinde, se pune intr-o tava de tarta unsa cu unt sau ulei de masline. Se inteapa cu furculita si se pune in cuptor pentru 10 minute. Se pune toata umplutura de ciuperci. Peste ciuperci se pun feliile de ardei si cascaval ras. Se coace 25-30 minute.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.