Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
800 g carne tocata amestec vita si porc,
4 oua,
usturoi,
4 lg faina de grau,
sare, piper,
masline negre si verzi,
jumatate de ardel gras,
cascaval, sau branza de oaie 150 gr
susan
Mod de Preparare: Carnea tocata se amesteca cu 2 oua, cu faina, cu usturoiul pisat, sarea si piperul si se intinde pe hartie sau pe folie alimentara, pentru a se putea rula usor. Alte 2 oua se fierb si se taie in patru, se pun pe foaia de carne impreuna cu cascavalul ras, maslinele taiate si ardelul taiat fidelute. Se ruleaza, se unge cu putin ou si presoara seminte de susan, se da cuptor cca o ora. Se taie rece ca sa nu se desfaca. Sa aveti pofta!
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.