Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
6 pulpe de pui
5 legaturi ceapa verde
5 legaturi usturoi verde
5-6 linguri bulion
1 pahar vin alb
3-4 linguri ulei
sare, piper
patrunjel
Mod de Preparare: Carnea curatata si spalata o condimentam cu sare si piper pe ambele parti. Apoi o calim in uleiul incins, cam 3-4 minute pe fiecare parte, doar cat sa se coaguleze putin. Fiindca nu aveau loc toate pulpele in cratita, am prajit-o in doua transe. Dupa ce a terminat prajitul carnii, in uleiul ramas calim 2-3 minute ceapa si ustuoiul tocate bucatele destul de mari. Asezam carnea intr-o tava, pe deasupra punem ceapa si usturoiul calite, vinul si putina apa. Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incins pentru 20 - 25 de minute, la 200 de grade. Dupa acest timp, indepartam capacul, adaugam bulionul si mai lasam la cuptor inca 20 - 25 de minute, pana mai scade sosul. Servim stufatul simplu sau il presaram cu niste patrunjel tocat, si socotim ca are aproximativ 150 calorii la 100 de grame.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.