Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2-3 foi de napolitana
200 g zahar (sau dupa gust)
150-200g unt (margarina)
200 g de nuca in loc de nuca se poate pune si alune
esenta de rom (dupa gust)
Mod de Preparare: Intr-un castron se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga nucile macinate si putina esenta de rom. Se tine pe foc mic amestecandu-se mereu pana ce s-a topit complet zaharul. Crema obtinuta se lasa putin la racit, apoi se pune intre cele (2-3 foi de napolitana). Se aseaza o greutate deasupra ca sa se preseze bine. Se taie patratele sau romburi.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.