Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg mazare
4 pulpe de pui dezosate, fierte
zeama in care am fiert pulpele, aproape 2 l
1 ceapa curatata si taiata marunt
2-3 morcovi mai potriviti, curatati si taiati in 8 bucati fiecare
1 legatura de marar spalat si taiat marunt
2 linguri de bulion dizolvat in 5 linguri de apa rece
2 linguri faina dizolvata in 6 linguri de apa rece
sare si piper dupa gust
2 linguri ulei
Mod de Preparare: Incingem 2 linguri de ulei intr-o cratita si calim ceapa. Turnam zeama (incalzita) in care a fiert carnea, peste ceapa calita. Adaugam mazarea si morcovii si lasam sa fiarba. Cand mazarea si morcovii sunt aproape fierte, punem bulionul dizolvat in apa si mai lasam sa fiarba 10 minute. Dupa acest interval adaugam faina dizolvata in apa, carnea si condimentam cu sare si piper dupa gust. Lasam sa mai fiarba 15 minute. Luam cratita de pe foc si adugam mararul taiat marunt. Pofta buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.