Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1/2 kg mere (ionatan),
5 felii de pâine mai veche,
300 ml lapte,
4 ouă,
200 g zahăr,
200 g miez de nucă;
pentru sos
două gălbenușuri,
200 ml frișcă lichidă,
3 linguri de zahăr pudră,
o lingură de amidon,
o lingură de esență de vanilie.
Mod de Preparare: se curăță merele și se taie cubulețe, se pun într-o cratiță, pe foc, cu o lingură de zahăr și se lasă până se înmoaie. Se taie pâinea cubulețe și se toarnă peste ea laptele. Se tapetează o tavă cu hârtie de copt, apoi se toarnă în ea pâinea îmbibată și merele și se amestecă ușor. Se bat ouăle cu zahărul și se toarnă deasupra, apoi se adaugă nucile pisate mare. Se dă tava la cuptor până se rumenește budinca. În timp ce se răcește, se pregătește sosul de vanilie, astfel: se pun într-un vas gălbenușurile, frișca, zahărul și amidonul. Se așază vasul la bain-marie și se lasă până se îngroașă ușor, după care se adaugă vanilia și se omogenizează. Se taie budinca felii și se servește cu sosul de vanilie.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.