Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
1 kg cartofi
350 g carne afumata
2 - 3 morcovi
2 ardei
2 cepe
3 linguri pasta de ardei
2 frunze dafin
2 linguri de ulei
sare, piper
Mod de Preparare: Tocam ceapa, morcovii si le calim pentru cateva minute in uleiul incins, dupa care adaugam ardeii. Cand devin sticloase, adaugam bucatile de carne, le calim putin, apoi acoperim cu apa si dam la cuptor cam 15 minute la foc mediu. Intre timp curatam cartofii, ii taiem cubulete, si ii adaugam peste carne cand expira timpul, impreuna cu pasta de ardei si foile de dafin. Amestecam bine, completam cu apa daca este nevoie si punem inapoi la cuptor. Primele 10 - 15 minute cu capac, apoi fara, ca sa mai scada lichidul si sa se rumeneasca. Cand cartofii sunt fierti, mancarea este gata. In functie de cat e de sarata carnea, adaugam la sfarsit sare si piper. Servim langa niste muraturi aceasta mancarica delicioasa, care are aproximativ 120 de calorii la 100 de grame.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.