Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente (pentru patru portii)
4 cartofi copti
12 felii de bacon
braza cheddar rasa
sunca presata, taiata cubulete
sos barbeque
ceapa verde
Mod de preparare: Taie capetele cartofilor, apoi, la unul dintre capete, scobeste cartofii, insa ai grija sa lasi partea de jos nescobita, astfel incat sa ii poti umple. Inveleste apoi cartofii in bacon si, pentru a nu se desface, fixeaza baconul cu scobitori. Umple apoi cartofii cu un strat de branza, unul de sunca si inca unul de branza. Coace totul timp de 30-40 de minute, in cuptorul incins la 180 oC. Unge apoi cartofii cu sos barbeque.
Cum se servesc cartofii vulcan: Asaza cartofii pe un platou si, inainte de a-i servi, presara pe deasupra ceapa verde. Merg de minune alaturi de un pahar de vin demisec.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.