Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
o varză de aproximativ 1 kilogram
3 ouă
pesmet
sare şi piper după gust
Mod de preparare: Secretul constă în modul în care se taie varză. Este foarte important ca atunci când o tai să păstrezi o bucată din cotor, pentru ca frunzele să nu se separe. Taie varză în felii de 1-2 centimetri grosime şi opăreşte-o în apă clocotită timp de 3-4 minute. Bate ouăle foarte bine şi asezonează-le cu sare şi piper. Într-un vas curat pune pesmetul. Tot ce trebuie să faci este să iei câte o felie de varză şi să o dai mai întâi prin ou, apoi prin pesmet şi din nou prin ou. Prăjeşte-o apoi în ulei încins timp de 2-3 minute pe fiecare parte. Repetă procedura pentru fiecare felie de varză. Scoate şniţelele pe şerveţele de bucătărie pentru ca uleiul în exces să se poată scurge. Este ideal să serveşti aceste şniţele cu mujdei de usturoi. Şniţelele din varză sunt perfecte atât pentru prânz, cât şi pentru cină. Poţi chiar să le prepari şi pentru o masă festivă şi cu siguranţă vei lasă pe toată lumea fără cuvinte.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.