Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
250 g fasole,
2-3 cepe,
300 ml ulei,
sare, piper,
castraveciori acri sau gogoşar acru.
Mod de preparare: Se alege fasolea, se spală bine, în mai multe ape, şi se pune la fiert. Dacă fasolea este veche, pentru ca fiertul să nu dureze prea mult (3-4 ore) se pune de cu seară în apă caldă. Se dă în clocot de 2-3 ori, schimbând apa după fiecare clocot, după care se trece la fierberea propriu-zisă, cu puţină sare. O fierbere foarte bună este esenţială. Într-un ceaun, sau într-o cratiţă de tuci, se prăjeşte, în ulei, ceapa, tocată mărunt. Când ceapa a ajuns la culoare aurie (pe foc), se adaugă fasolea, se sărează şi se piperează, după gust, amestecându-se bine cu o lingură de lemn, până la omogenizare. Se aşază pe un platou şi se garniseşte cu feliuţe de castravecior sau gogoşar acru. Se serveşte rece. Se poate păstra la frigider timp mai îndelungat.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.