Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
140g făină
2 ouă
175ml lapte
50g brânză cheddar tare, ruptă în bucăţi
½ de legătură de ceapă verde, tăiată mărunt
2 dovlecei, raşi
1 linguriţă ulei de măsline
Mod de preparare: Se încălzeşte cuptorul la 200ºC. Se pune făina într-un bol, se asezonează, apoi se amestecă gradual ouăle şi laptele, până se obţine un aluat moale. Se adaugă brânza şi jumătate din cantitatea de ceapă verde. Într-o tigaie uscată de teflon se prăjeşte dovlecelul la foc mare, amestecând timp de 3-4 minute până se înmoaie. Se pune pe hârtie de bucătărie pentru a absorbi lichidul, apoi se adaugă la aluat. Se unge tigaia cu ulei, apoi se toarnă câte o ceaşcă mică de aluat şi se prăjeşte pe fiecare parte timp de 2 minute, până devin aurii. Continuaţi să le prăjiţi până obţineţi 12 clătite, apoi se transferă pe o tavă şi se bagă la cuptor alte 8 minute. Se servesc cu salată de roşii şi spanac.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.