Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300 gr faina,
250 ml lapte,
60 gr unt,
1 praf de copt,
12 oua prepelita,
1 ou de gaina,
1 ardei gras rosu,
1 lingurita rasa de sare,
100g mozarella
pentru uns: 1 galbenus spart in 2 linguri lapte, cascaval ras
Mod de preparare: Fierbi tari ouale de prepelita, le lasi sa se raceasca si apoi le cojesti. Intr-un bol mixezi oul de gaina cu untul topit si o lingurita de sare. Incorporezi praful de copt si faina cernuta, alternand cu laptele. Vei obtine o compozitie consistenta. Incorporezi si ardeiul gras si mozarella taiate cubulete. Pui o lingura din compozitie in formele de briose, adaugi un ou de prepelita si completezi cu o lingura de compozitie. Introduci briosele in cuptorul preincalzit si cand sunt aproape gata, dupa vreo 25 minute, le scoti si le ungi pe deasupra cu un galbenus de ou spart in 2 linguri lapte, pui putin cascaval ras si mai lasi la cuptor circa 5 minute. Faci testul cu scobitoarea. Cand sunt gata scoate-le si lasa-le la racit pe un gratar metalic.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.