Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Pasca cu ciocolata si branza

Ingrediente
200 g Faina alba
240 g Zahar
3 buc Oua 1 ou pt blat si 2 pt umplutura
200 ml Lapte
220 g Unt sa fie moale, la temperatura camerei
500 g Branza de vaci branza sa fie moale, dar NU lichida si cremoasa!
10 g Praf de copt
4 linguri Cacao pudra 2 pt blat si 2 pt glazura
2 buc Esenta de vanilie una pt blat si alta pt branza
2 linguri Gris de grau

Umplutura de branza: Mare atentie la consistenta branzei de vaci, eu folosesc branza la fel ca la papanasi - moale dar bine scursa de zer, nicidecum lichida si cremoasa! Intr-un robot sau blender puneti branza, 100g de zahar, 100g de unt moale, 2 oua, cele 2 linguri de gris si esenta de vanilie. Daca nu aveti robot/blender le amestecati bine cu o lingura si eventual treceti printr-o sita, sa fie cat mai uniforma umplutura de branza.

Compozitia pandispan de cacao: Intr-un alt bol puneti 100g de zahar, 1 ou si 100g de unt moale. Amestecati bine cu un mixer. Adaugati laptele si mai amestecati putin. Acum puneti faina, 2 linguri de cacao, vanilie si praful de copt. Amestecati bine cu mixerul sa fie o compozitie uniforma si fara cocoloase. Asterneti cu hartie de copt o tava rotunda cu borduri detasabile, cam de 24-26cm diametru. Puneti jumatate din aluatul de cacao in forma si nivelati bine cu o lingura. Apoi turnati toata compozitia de branza si nivelati. Puneti si restul aluatului de cacao, nivelati atent cu lingura.

Atentie! Daca veti avea branza mai lichida acest aluatul de cacao va fi destul de greu sa-l distribuiti peste branza. Daca totusi aveti aceasta problema il intindeti atent cu varful cutitului si il puneti peste branza din loc in loc cu o lingura, nu-l turnati pe tot mijloc.

Alta solutie - puteti face doar 2 straturi - cel de cacao dedesubt si cel de branza deasupra, scapati asa de chestia cu intinsul blatului 2 de deasupra.

Coaceti pasca la cuptor preincalzit la 180 de grade timp de 40-45 de minute. Nu este o problema daca putin crapa, sau se ridica si la racire se mai lasa. Lasati pasca sa se raceasca bine in tava, apoi treceti cu un cutit pe langa peretii tavii. Scoateti atent bordurile tavii.

Glazura: Intr-o cratita mica puneti 40g de zahar, 3 linguri de apa, 2 linguri de cacao, 20g de unt. O puneti pe foc moderat si amestecati bine cu un tel ca sa nu fie cocoloase, pana se dizolva complet zaharul si untul. O turnati peste pasca si distribuiti uniform cu o lingura pe toata suprafata. Puteti s-o mutati acum pe un platou mai frumos, sau o puteti face inainte de a pune glazura pe pasca. O lasati la frigider 2-3 ore pana se intareste bine glazura de deasupra. Si apoi o portionati si savurati cu mare placere, este frageda si extraordinar de gustoasa.

Desi multi spun ca este mai mult o prajitura decat pasca, sa stiti ca eu o prefer de multe ori asa frageda si moale decat cea cu aluat de drojdie.

Pofta Buna!

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro




DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Pasca cu ciocolata si branza
DorohoiNews.ro, 07-04-2018

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ecomed Dorohoi

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Cafeneaua CAF Dorohoi angajează barman / ospătar (fete)

Cafeneaua CAF Dorohoi angajează barman / ospătar (fete)
Cafeneaua CAF Dorohoi angajează barman / ospătar (fete). Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta ...

COMMANDO Dorohoi angajează barman - ospătar cu sau fără experiență

COMMANDO Dorohoi angajează barman - ospătar cu sau fără experiență
COMMANDO Dorohoi angajează barman - ospătar cu sau fără experiență. Pentru mai multe detalii vă ...

SC din Dorohoi angajează muncitori calificați și necalificați în construcție, conducători auto pe autobetoniere (cife)

SC din Dorohoi angajează muncitori calificați și necalificați în construcție, conducători auto pe autobetoniere (cife)
Societate comercială din Dorohoi angajează muncitori calificați și necalificați în construcție, ...

Sincere condoleanțe din partea Direcției de Asistență Socială Dorohoi!

Sincere condoleanțe din partea Direcției de Asistență Socială Dorohoi!
Colectivul Direcției de Asistență Socială Dorohoi este alături de doamna Claudia Chirilă, la decesul ...

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Colectivul Departamentului de panificație, din cadrul S.C. „Spicul 2” Dorohoi, împărtășește ...

Nu te vom uita niciodată!

Nu te vom uita niciodată!
Cu durere în suflet, aducem la cunoștința rudelor, prietenilor și tuturor cunoscuților că ...

Sincere condoleanțe din partea lui RADU CONSTANTIN DANIEL

Sincere condoleanțe din partea lui RADU CONSTANTIN DANIEL
O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet mare s-a ridicat la cer, lasand in urma un gol imens si ...

Un ultim omagiu, la trecerea in nefiinta a dlui SURUGIU VIOREL

Un ultim omagiu, la trecerea in nefiinta a dlui SURUGIU VIOREL
Un ultim omagiu, la trecerea in nefiinta a Dlui. SURUGIU VIOREL, din partea Dlui. PORUMBOIU ADRIAN. CONDOLEANTE!  

Sincere condoleanțe familiei îndurerate din partea colectivului Mopan Suceava SA

Sincere condoleanțe familiei îndurerate din partea colectivului Mopan Suceava SA
Sincere condoleanțe familiei îndurerate la trecerea în neființă a dlui. SURUGIU VIOREL, ...

Colectivul Spicul 2 SRL își ia RĂMAS BUN de la cel ce a fost liderul societății - IOAN VIOREL SURIGIU

Colectivul Spicul 2 SRL își ia RĂMAS BUN de la cel ce a fost liderul societății - IOAN VIOREL SURIGIU
Colectivul S.C. Spicul 2 S.R.L., cu inimile îndurerate, își ia RĂMAS BUN de la cel ce a ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro