Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
vin alb sec 1 pahar
costiţă afumată 200 gr
morcov 1 bucata
ceapă 1 bucata
boia de ardei dulce 1 lingurita
piper
sare
unt 100 gr
carne de miel 1 1/2 kg
cimbru 2 lingurite
ţelină 1 bucata medie
supă de carne 1 cana
muştar
Mod de preparare
Se scot oasele de la carne si se impaneaza cu felii de costita afumata, felii de morcov si de telina (zarzavatul se taie betigase groase de 1 cm), se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Carnea astfel pregatita se ruleaza, se freaca cu boia dulce si cimbru, se leaga cu ata de bumbac si se unge cu unt.
Carnea se pune intr-o forma cu o ceasca supa de carne, sare si cateva boabe de piper.
Se frige la foc iute, cu tava acoperita (eventual cu o folie de aluminiu).
Cand s-a facut pe o parte, se intoarce, se adauga vinul si se continua coacerea.
se unge pe deasupra cu mustar.
Se scoate cand se coace, se inlatura ata si se taie felii groase.
Adina va doreste pofta buna
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.